Superliga

Flere handler på vej i FCK

Mon ikke der sker et par rokeringer yderligere inden deadline, lyder det fra Carsten V. Jensen på FCK's hjemmeside.

FC København har fået en forrygende start på sæsonen og er efter fem kampe i Superligaen og to i Europa League stadig ubesejret i den nye sæson.

Det glæder naturligvis sportsdirektør Carsten V. Jensen, der i sommer overlod cheftrænerposten til Ariël Jacobs. I et indlæg på FC Københavns egen hjemmeside roser han således det nye trænerteam.

- Med fire sejre og én uafgjort kamp i Superligaen, har vi med vores nye cheftræner Ariël Jacobs og assistenttræner Brian Riemer i spidsen for holdet, fået den bedste ligastart (på målscore) i klubbens historie og det er naturligvis meget tilfredsstillende.

- Derudover er vi kommet forbi den første forhindring i vores europæiske kampagne og kan se frem til et europæisk gruppespil for syvende år i træk, og ikke mindst, med muligheden intakt for kvalifikation til UEFA Champions League-gruppespillet. Bedre indledning på en ny sæson kunne man vel næppe forestille sig, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Transfervinduet er endnu åbent, og selvom FC København allerede har sagt goddag og farvel til nogle spillere, kan man godt forvente yderligere aktivitet hos de danske vicemestre.

- Det er en travl periode vi er inde i, der udover et tæt program i Superligaen og UCL-kvalen er præget af transfervinduets åbning. Det er nu at klubberne skal foretage deres justeringer af spillertrupperne og det giver traditionen tro anledning til masser af spekulationer i medierne.

- For vores eget vedkommende er vi i en situation hvor vi jo i vinter hentede Kris og Mos som erstatning for Zankas og Nordstrands sommerexit, mens sommeren indtil videre har budt på et salg af N’Doye og tilgang af Nicolai Jørgensen og Michael Jakobsen. Vi skal samtidig ikke glemme tilgangen af Cornelius, Busk og Remmer fra School of Excellence, der i øvrigt alle har gjort det fremragende. Vi har frem til 3. september til at få truppen endeligt på plads, om mon ikke der sker et par rokeringer yderligere inden deadline, skriver Carsten V. Jensen.

Indlægget på F.C. Københavns website er et led i optakten til lørdagens Superliga-kamp mellem FCK og Brøndby, der spilles i Parken.