Superliga Kenneth Jensen

Flere medier er enige: Angriber til lægetjek i FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere tyrkiske medier er enige om, at en nigeriansk angriber er på vej til FC København og skal gennemgå et lægetjek snart.

Af Kenneth Jensen

De skal være meget interesseret i nigerianske Akinkunmi Amoo fra Hammarby, men det er ikke den eneste nigerianer, som FC København efter sigende har stor interesse i.

Flere tyrkiske medier melder, at den 22-årige angriber Paul Mukairu fra Antalyaspor er på vej til Danmark og FC København for at gennemgå et lægetjek.

Angriberen var i sidste sæson udlejet til Anderlecht fra den bedste belgiske række, og i denne sæson er han tilbage i Antalyaspor, hvor det er blevet til tre scoringer i 17 ligakampe.

Paul Mukairu kan spille på alle de tre forreste pladser, men hører primært hjemme på venstrekanten, og hans markedsværdi står til godt 23 millioner kroner på Transfermarkt. Det er næppe en billig spiller at hente for FC København - også med tanke på, at hans aftale med klubben først løber ud i sommeren 2024.

Et af de medier, der skriver, at FC København er tæt på at hente angriberen, er A Spor med næsten en million følgere på Twitter, og flere medier har siden fulgt trop med informationer om den forestående transfer. 

Det kommer lidt som en overraskelse, hvis altså det er rigtigt, at det er FCK, der løber med angriberens signatur, da han tidligere i dette transfervindue var rygtet meget tæt på et skifte til Nottingham Forest.

FC København har i dette transfervindue allerede hentet angriber Khouma Babacar fra Fiorentina. Og så er man altså meget varm efter at hente Akinkunmi Amoo fra Hammarby.