• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Flyvende Pep Biel skriver vild historie mod BIF

Foto: Anders Kjaerbye/Getty Images

Brøndby IF fik ørerne i maskinen mod FC København, hvor særligt Pep Biel var i stort spillehumør.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Pep Biels store gennembrud har ladet vente på sig, men nu er han for alvor trådt i karakter i FC København.

I den forgangne sæson spillede spanieren vel sagtens sit bedste år i FCK-trøjen, og den vævre offensivspiller er fortsat med at imponere efter sommerpausen.

Dog har det været en hakkende indledning på sæsonen for FC København, men søndag eftermiddag mod Brøndby IF viste de mesterskabsklassen anført af Pep Biel.

Jess Thorup bragte ham som frontangriber, og det kvitterede han med et hattrick. To gange kom han på tavlen i første halvleg, mens han i anden halvleg cementerede sejren med scoringen til slutresultatet 4-1.

Pep Biels hattrick er samtidig det første af sin slags i en Superliga-kamp mellem FC København og Brøndby IF, skriver danskfodbold.dk på deres Twitter-profil.

Det første af sin slags blev spillet i 1992, og endte med 1-1. 100 derbys senere er Pep Biel den første spiller med et hattrick, og det var han glad for efter slutfløjt.

- De sidste par kampe har vi spillet godt, men vi har tabt. Resultaterne har været dårlige for os, men i dag var fantastisk, siger Pep Biel til TV3 Sport efter kampen, og fortsætter om sin historiske bedrift.

- Det var fantastisk for mig. Mit første hattrick. Jeg nyder det bare, siger han.

Sejren og de tre point giver også ro på bagsmækken efter en vaklende start, der har budt på nederlag til AC Horsens og Viborg FF. Pep Biel står noteret for fire scoringer i sæsonens første fire kampe.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.