Video : Tipsbladet
Superliga

Verdens Lækreste Superliga: Se premiereafsnittet

Verdens Lækreste Superliga er vores nye, kærlige mandags-show her på Tipsbladet, hvor det handler om kærligheden til den liga, vi alle sammen elsker: Superligaen. Se første program her.

Tipsbladet præsenterer: Verdens Lækreste Superliga.

Bolden ruller igen i dansk fodbolds bedste række, og Tipsbladet er klar til at tale weekendens strabadser igennem, når vi hver mandag sender LIVE-tv i et nyt show, der hedder Verdens Lækreste Superliga.

Her er Amanda Bodenhoff vært, og Benjamin Leander fast analytiker, og så vil der ugentligt være en tredje gæst i programmet - denne mandag er det Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen, der er med i studiet.

Programmet byder på rendyrket kærlighed til Superligaen. Hvem er ugens crush, og hvem er ugens breakup? Benjamin Leander dykker med Leanders Lup ned i tal og ser nærmere på statistik, og så skal vi også i gang med at swipe på spillere...

Første afsnit af programmet er allerede blevet sendt, men du kan se hele afsnittet i videoafspilleren øverst til denne artikel. Du kan også gå på YouTube og se med. Klik her og se mere.