• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Fokuseret AGF-lejesvend: Vil gerne blive i klubben

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Yann Bisseck har indtil videre haft stor succes med opholdet i AGF, og han er ikke afvisende for at blive i klubben fremadrettet.

Af Jacob Quvang

I sommertransfervinduet hentede AGF Yann Bisseck på en lejeaftale hos tyske FC Köln, og det har indtil videre været en succeshistorie. 

For Bisseck har været en af de stabile kræfter på et svingende AGF-mandskab, og han scorede også et vigtigt mål mod Silkeborg i forrige spillerunde. 

Den stærke stopper er lejet sæsonen ud hos den tyske klub, men han kan sagtens se sig selv fortsætte i Århus mange år fremad. Det fortæller han til mediet Campo

- Jeg bruger ikke en masse krudt på, hvad der ligger i fremtiden. Men jeg har det godt her. Alle er gode ved mig, så for mig vil det slet ikke være et problem at blive her længere. Men det er op til klubberne at blive enige om den slags. Hvis AGF gerne vil beholde mig, så vil jeg være den sidste til at sige nej, hvis ellers omstændighederne er gode nok, forklarer Bisseck. 

AGF har fået vendt skuden og har nu hentet fire sejre i træk på tværs af alle turneringer. Bisseck forklarer også, at årsagen til den gode form er, at folk i endnu større grad har fokus på at klare egne opgaver frem for at have travlt med at hjælpe alle andre. 

Søndag kommer han på en ny test, når AGF møder FC Midtjylland i Superligaen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020