Video : Tipsbladet
Superliga

Forklarer fravalg af Superliga-profil: Han er klar

Erik Marxen er klar til at spille, men Flemming Pedersen har til mandagens kamp foretrukket andre i forsvaret.

FC Nordsjælland leverede en mindre overraskelse mandag aften i deres startopstilling til kampen mod OB. Her havde man således ikke fundet plads til Erik Marxen, der ellers kom til klubben i en stor transfer i januar.

I optakten til kampen forklarede cheftræner Flemming Pedersen over for TV3 Sport, hvorfor netop Adamo Nagalo og Kian Hansen er foretrukket i stedet.

- Han (Erik Marxen, red.) var skadet det meste af foråret og har båret lidt med ind til preseason. Han er klar til at spille 90 minutter, men vi synes ikke, at han er der, hvor vi forventer, at han skal være endnu. Og Adamo har gjort det rigtig godt i preseason, lød det fra FC Nordsjælland-træneren.

Nordsjælland-trænerne blev derefter spurgt, om det ikke er et dilemma, at man nu står med en stor signing samt en ung og talentfuld spiller, der kæmper om en plads.

- Jo, men så kan Erik jo bare slå Kian af, ikke? Det kan også være, at vi på et tidspunkt skal spille med tre stoppere. I en Superliga-trup skal der være minimum tre gode stoppere, lød svaret fra Flemming Pedersen.

31-årige Erik Marxen kom til FC Nordsjælland fra Randers FC i januar. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.