• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Forlader OB: Her er Mart Lieders nye klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mart Lieder forlader OB, men har allerede en ny klub på plads.

Af Victor Risager

Efter to år i Odense fik Mart Lieder torsdag eftermiddag ophævet sin kontrakt med OB et halvt år før tid. Dog kommer den hollandske angriber ikke til at gå uden arbejdsgiver i særlig lang tid.

Han har allerede fremtiden på plads og skifter til FC Emmen. Det bekræfter klubbens tekniske direktør, Michel Jansen, over for RTV Drenthe

I forbindelse med bruddet med OB indikerede den 31-årige angriber også selv, at han allerede havde en ny klub på hånden.

- Nu går turen videre til en ny klub, og jeg er glad for, at OB ikke vil stå i vejen for den mulighed, der er opstået for mig, sagde Mart Lieder således til fynboernes hjemmeside.

Den mulighed er altså i hjemlandet, hvor FC Emmen tager imod ham.

FC Emmen gør sig i øjeblikket i den næstbedste hollandske række, hvor de dog er nummer to efter 22 spillerunder. Dermed har de kurs mod at rykke op til den bedste hollandske række, Æresdivisionen.

Mart Lieder står noteret for 83 kampe og 16 mål i Superligaen, hvor han nåede at optræde for både SønderjyskE og OB. Tidligere har han spillet for blandt andre Vitesse, RKC Waalwijk, FC Dordrecht og FC Eindhoven i hjemlandet.