Video : Tipsbladet
Superliga

Forrygende: Babacar tager tykt pis på sig selv

Khouma Babacar er helt ude i kulden i FC København. Heldigvis kan han sagtens gøre grin med den situation, han er havnet i.

Khouma Babacars fodboldkarriere er lige nu nede i en alvorlig bølgedal, men heldigvis har FC København-stjernen stadig sit gode humør.

Angriberen er - som noget nær den eneste ansatte i hele FCK - ikke med på klubbens træningslejr i Portugal, og det skyldes, at han har fået fri til at finde en ny klub. Og det er den situation, Khouma Babacar på herlig vis tager tykt pis på.

På snapchat har Khouma Babacar således lagt en video ud, hvor man ser ham mutters alene ved indgangen til FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg, og med en selvironisk distance kan man høre angriberen kalde forgæves på sine kollegaer.

Khouma Babacar kom til FC København for et år siden, og der knyttede sig store forventninger til den 29-årige angriber, men dem har han ikke kunnet leve op til, og nu forsøger de danske mestre at komme af med ham.

Cheftræner Jacob Neestrup har forklaret, at det skyldes, at angriberen ikke længere passer ind i systemet.

- Hans kompetencer, hvor han har en enorm spidskompetence i at skulle løbe dybt, kommer ikke så godt til sin ret i vores system nu, hvor vi spiller med én angriber. Han blev hentet til en formation, der primært lignede en 4-4-2, forklarede FCK-træneren til B.T. i midten af december.

Transfervinduet er lukket de fleste steder, men i Tyrkiet er det stadig åbent, og det er formentlig Khouma Babacars bedste skud i bøssen i forhold til at finde en ny arbejdsgiver. Ellers kan det meget vel først blive til sommer.