• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

Vanvittige FC Nordsjælland-scoringer satte FCM til vægs

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland leverede fremragende scoringer, da FC Midtjylland blev slået 4-1 i lørdagens Superligakamp.

Af /ritzau/

På hjemmebane vandt FC Nordsjælland lørdag den første sejr i 15 forsøg mod FC Midtjylland, der blev besejret med 4-1 i Superligaen.

Hjemmeholdet havde ofret en angriber for en ekstra midtbanespiller, hvilket gjorde holdet mere solide defensivt og tvang FCM til flere opspilsfejl, som FCN lukrerede på til at skabe mange chancer.

Samtidigt var nordsjællænderne gode til at glide af på midtjydernes halvhjertede pres, når FCN selv var på bolden.

Sejren ændrer ikke ved FCN's sjetteplads, som holdet indtager med 11 point. For FCM betyder det klare nederlag til gengæld, at mestrene ryger ned på tredjepladsen med 13 point.

Efter 18 minutters spil gav et højt pres en chance til FCN-angriberen Abu Francis, der kvitterede ved at sparke bolden fladt i nettet i modsatte side.

Gæsterne fik udlignet efter 34 minutters spil, da FCM's kantspiller Anders Dreyer afsluttede et kontrastød med at sparke bolden fladt i det korte hjørne fra kanten af feltet.

FCN kom alligevel til pausen med en 2-1-føring, da Abu Francis blev dobbeltmålscorer med en sand perle i 44. minut. Fra kanten af feltet i venstre side krøllede han den helt over i modsatte hjørne.

Kort inde i anden halvleg scorede FCN-backen Martin Frese til 3-1, da han sparkede bolden helt op i det nærmeste hjørne fra kanten af feltet i højre side.

20 minutter før tid gjorde FCN-angriberen Kamaldeen Sulemana det til slutresultatet 4-1, da han blev spillet i dybden og fuldstændigt oversprintede gæsternes defensiv, inden han sparkede den mellem benene på FCM-målmanden Mikkel Andersen.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020