• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Forstår vred Fischer: Men hvad regner han med?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Stig Tøfting forstår godt, at Viktor Fischer er frustreret over VAR, men han forstår ikke, hvorfor FCK-stjernen brokker sig over, at tvivlsomme situationer bliver vist i langsom gengivelse.

Af Ole Hoffskov

- Sporten er blevet sådan nu, at vi skal kigge billeder igennem 10-15-20 gange, og så skal vi se fra forskellige vinkler for at konstatere, om der er nogen, der rammer nogen en lillebitte smule for meget (...). Jeg gider ikke at forholde mig til, at vi har et system, som skulle gøre sporten bedre, men som jeg skal forholde mig til hver eneste gang, fordi der bliver begået straffespark på mig. Det er jo en katastrofe. Det fungerer jo ikke.

Viktor Fischer var klar i spyttet, da han gav interview til TV3 Sport efter mandagens opgør mod Lyngby Boldklub. Her var Fischer for anden runde i træk involveret i et straffespark til FCK, som nogle mener var tvivlsomt dømt. Nu er FC København-stjernen nået frem til den erkendelse, at han er træt af VAR.

Viktor Fischers kritik får en blandet modtagelse blandt TV3 Sports eksperter.

- Jeg kan godt forstå, at Viktor Fischer er rigtig træt af at høre på de her spørgsmål, men hvad havde han forventet? Hvad skal vi gøre? Skal vi lade være med at vise dem? Skal vi sige, at der er dømt straffespark uden at vise det? Er det der, vi skal hen? Inden VAR viste vi det jo også 200 gange. Der er ikke nogen, der har påstået, at med VAR forsvinder alle diskussioner, siger Stig Tøfting i Offside på TV3 Sport.

Stig Tøftings medekspert Jesper Thygesen har også forståelse for Viktor Fischers frustrationer.

- Han er præcis lige så træt af det, som vi er. Og det er frustrerende for spillerne, at de ikke bare kan få lov til at afvikle fodboldkampene. Jeg forstår hans frustration, som måske også bunder i et dårligt resultat, lyder det fra Thygesen.

Du kan se Viktor Fischers udbrud i videoen i toppen af artiklen.

Efter 2-2-kampen mod Lyngby Boldklub var FCK-træner Jess Thorup mest af alt skuffet over én af sine egne spillere - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020