• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Anders Kure kan i princippet forhandle kontrakt med andre klubber, men fremtids-tankerne ligger hos AGF.

Af Torsten Kjems Hansen

Anders Kure er trådt ind i sine sidste seks måneder af den nuværende kontrakt med AGF. Forsvarsspilleren, der har fået sin fodboldopvækst i Superliga-klubben bruger dog ikke meget tid på at spekulere over, hvor han spiller fodbold efter nytår.

- Jeg bruger ikke rigtig tid på at tænke over det. Jeg har en løbende dialog med vores sportschef Brian Steen Nielsen, hvor han givet udtryk for, at de er glade for at have mig her. Jeg er også glad for at være her. Selvom kontrakten udløber til vinter, så er det lang tid i fodboldverden, så jeg tager det stille og roligt. Så må vi se om jeg ikke sætter mig ned sammen med Brian, når transfervinduet lukker og finder ud af noget, siger Anders Kure til Århus Stiftstidende.

Anders Kure er i sin fulde ret til at forhandle kontrakt med andre interesserede klubber, men han understreger, at det skal være noget ganske specielt, hvis han skal lokkes væk fra AGF, hvor han fik debut tilbage i 2003.

- Jeg har spillet et udmærket forår, og det er der nok andre klubber, der også har lagt mærke til. Men jeg er superglad for at være i AGF, så jeg skal ikke afsted for enhver pris. Det skal være noget, der på flere områder kunne være spændende, siger han.

Anders Kure og AGF sparker Superliga-sæsonen i gang fredag aften, når AaB kommer på besøg klokken 18.30

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020