Video : Tipsbladet
Superliga

Fortsætter på tv: Konkurrent hyrer Gravesen

Thomas Gravesen skifter fra Discovery til Viaplay.

Thomas Gravesen har fået nyt job, som han starter i efter EM. 

Fra juli skal han dække Superliga og international fodbold hos Viaplay. Hidtil har han været hos konkurrenten Discovery. 

Det bekræfter tv-stationen i en pressemeddelelse onsdag morgen.

- Jeg ser helt utrolig meget frem til at blive en del af Viaplays fodboldredaktion og arbejde med Danmarks bedste fodboldprodukt, når vi både skal dække den engelske Premier League, som jeg kender fra egen krop og ved er verdens stærkeste liga, når vi skal dække Champions League, der genopstår i et helt nyt og spændende format fra den nye sæson – og selvfølgelig også, når vi skal dække vores helt egen liga, Superligaen, siger Thomas Gravesen i pressemeddelelsen.

Under EM er Thomas Gravesen ekspert på Tipsbladet. 

Sportschef på Viaplay, Benjamin Munk Lund, glæder sig over hyringen. 

- De fleste danskere kender Gravesens imponerende karriere, som kulminerede med opholdet i Real Madrid. Og alle kender også den fantastiske landsholdsspiller, som både med sit spil og sin enorme personlighed satte strøm til landsholdspassionen. På samme måde har vi lært ham at kende som ekspert. Skarp, vidende og kontant, men med plads til et smil. Jeg glæder mig vanvittigt til at sætte så proven quality på vores holdkort fra den nye sæson i ligaerne, og når vi i august lancerer Viaplay Sport News, siger han.

Gravesen bliver en del af Viaplays ekspertkorps, der blandt andet tæller Michael Laudrup, Brian Laudrup, Stig Tøfting, Preben Elkjær, Jan Mølby og mange flere.