Video : Tipsbladet
Superliga

Forventer at Björn Wesström bliver fyret

Viaplay-ekspert Peter Sørensen mener, at OB bør skille sig af med Björn Wesström - også hvis klubben overlever som Superliga-mandskab.

Björn Wesström bør være færdig i OB - også selv om at holdet måtte sikre sig overlevelse i Superligaen.

Det mener Viaplay-ekspert Peter Sørensen, som skønner, at den fynske Superliga-klub i denne sæson har præsteret så dårligt, at der skal ske noget helt på toppen af kransekagen, hvor Björn Wesström befinder sig i sin rolle som fodbolddirektør. 

- Jeg synes, han har kvalificeret sig til det. Det har været én lang række af fejlbeslutninger - både i forhold til at rekkrutere for mange forkerte og med en alt for lav kvalitet i forhold til det, man kan forvente, men også i forhold til at ansætte en uprøvet træner i en vanskelig tid, siger Peter Sørensen til Viaplay. 

Björn Wesström har i løbet af foråret opholdt sig på trænerbænken ved siden af Søren Krogh i flere kampe, og det er ikke et syn, Peter Sørensen bryder sig om.

- Hele det her virvar omkring, hvor han selv gør bedst nytte, er det ved siden af Søren Krogh på træningsbanen? Er det ved siden af ham i en havestol ved bænken? Eller er det på tribunen, hvor han igen var i den seneste kamp?

- Hele den her detronisering af træneren, som han stiller sig ved siden af og dermed udfordrer lederskabet på, har simpelthen bare være diskvalificerende som sportschef for så stor og flot en klub som OB, lyder det fra Peter Sørensen.

OB skal slå Viborg FF lørdag eftermiddag for at overleve i Superligaen. Samtidig skal Lyngby tabte til bundproppen Hvidovre.