Forventet OB-starter vil sammensætte to gode halvlege
Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

Forventet OB-starter vil sammensætte to gode halvlege

Mathias Greve forventes at starte inde på OB's højre kant, fordi Jóan Símun Edmundsson har karantæne. Kantspilleren vil sætte to gode halvlege sammen.

Fire point er det blevet til for OB i deres seneste fem kampe. Senest blev det til et 1-0-nederlag til FC Midtjylland, hvor OB var på hælene i første halvleg, men kom godt tilbage i opgøret efter pausen. I aften venter et hjemmebaneopgør mod Esbjerg, og her er der udskiftning i startopstillingen.

Mathias Greve forventes at gå ind i startopstillingen i stedet for den karantæneramte Jóan Símun Edmundsson på højre kant, og før kampen siger Greve til OB's hjemmeside, at han vil tage gode ting med fra holdets to seneste kampe.

- Det er klart, at der ikke har været så meget tid imellem kampene, men jeg synes, at vi har fået trænet godt i dag og forberedt os på de ting, som vi skal bruge imod Esbjerg i morgen. Der har været gode tendenser i de sidste to kampe. Vi havde en rigtig godt første halvleg imod Brøndby og en god anden halvleg imod FC Midtjylland. Det kunne være fedt at levere det over 90 minutter, for så burde det kunne give nogle point i morgen, siger Mathias Greve.

Ligesom OB har Esbjerg ikke fået så mange point, som de havde håbet på. Derfor forudser Mathias Greve, at kampen på EWII Park kan blive tæt og fysisk.

- Esbjerg har også været udfordret på resultaterne. Vi kender nogle af de ting, som de slås med i forhold til at skabe resultater. Det er jo et bundopgør i morgen, og der bliver kamp om pointene. Vi er jo ikke noget fysisk hold og vil ikke prøve at gøre det til en fysisk kamp. I Alka Superligaen er der dog altid fysik, men vi håber da at vi kan få sat vores spil, så det ikke nødvendigvis bliver en fysisk affære. Det handler om at gøre nogle af de ting, som vi har forberedt os på.

Esbjerg har, også ligesom OB, fået fire point i deres seneste fem kampe. Opgøret starter klokken 20.00.