• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

Fra SL til 2. div: Tiden var inde til at skrue ned

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

31-årig André Riel har skiftet tilværelsen i 3F Superligaen ud med 2. division efter manglende lyst til fodbold på topplan.

Af Mathias Høj Jensen

I vinter skiftede han Lyngby og 3F Superligaen ud med fodbold i 2. division, men André Riel har længe vidst, at det var slut med fodbold på øverste niveau.

Det fortæller han til Århus Stiftstidende.

Riel er skiftet til BK Frem, der til dagligt huserer i 2. division. Her skal han forsøge at hjælpe klubben med at rykke op i 1. division til den kommende sæson.

Skiftet kommer efter flere år i landets bedste fodboldrække for både AGF og Lyngby, men den 31-årige angriber har ikke længere gnisten til at spille på højeste plan.

- Jeg har i det seneste halvandet års tid ikke haft den lyst til at spille fodbold på det niveau, jeg spillede på i Superligaen. Og jeg har altid talt med Frem om at vende tilbage eller slutte karrieren der, og så synes jeg, tiden var inde til at skrue lidt ned for fodbolden i vinter, selvom jeg godt kunne have fortsat i Lyngby, siger Riel.

I øjeblikket ligger Riel og BK Frem på en fjerdeplads i 2. divisions Gruppe 1, som giver adgang til oprykningsspillet, med 12 point op til Jammerbugt FC på førstepladsen.

Lørdag vender Riel tilbage til Aarhus, når han og BK Frem skal møde rækkens nummer fem Aarhus Fremad på Riisvangen i jagten på flere point.

Opgøret har kampstart klokken 14.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020