1. division

Fremad Amager slagter FC Helsingørs drøm om førsteplads

FC Helsingør kunne bringe sig på førsteplads med sejr, men tabte stort ude mod Fremad Amager.

FC Helsingør kunne onsdag aften bringe sig op på en aktuel førsteplads i 1. Division, men det endte i stedet i en maveplasker ude mod Fremad Amager.

Således vandt Fremad Amager med hele 5-1 efter 3-0 ved pausen.

Det betød, at Fremad Amager i stedet passerede FC Helsingør i kraft af bedre målscore.

Begge har 15 point og ligger henholdsvis nummer tre og fem.

Markus Bay bragte amagerkanerne på 1-0 efter syv minutter, inden Kristoffer Munksgaard gjorde det til 2-0 efter 20 minutter. Derefter scorede Jonas Henriksen selvmål for FC Helsingør.

I anden halvleg cementerede Pierre Larsen og Lukas Engel sejren, mens Teddy Bergqvist reducerede for udeholdet.

Fredericia avancerede til andenpladsen i den næstbedste række med udesejren på 1-0 over HB Køge, som Andreas Oggesen sikrede efter 20 minutter.

Fredericia har 16 point for otte kampe, mens Viborg fører med 17 point for syv spillede opgør.

I den nederste del af rækken spillede Skive og Vendsyssel 1-1. Vendsyssel ligger nummer ni med otte point, mens Skive på sidstepladsen fordoblede sin samlede pointhøst.