Foto: Anthon Unger
Superliga

Per Frimann om AGF'er: Han var et verdenstalent

TV3 Sport-ekspert ser frem til at følge Mikkel Duelund i AGF-trøjen.

AGF kunne byde velkommen til tre nye spillere i det forgangne vindue, og det er især Mikkel Duelund, som er vendt hjem til barndomsklubben, der har fået de århusianske fodboldfans op af sæderne.

Af flere forskellige grunde har Mikkel Duelund slidt lidt med tingene de seneste par år, og derfor vender han nu hjem til Danmark, hvor han skal genfinde nogle af de takter, der gjorde ham til en profil i Superligaen, da han var i FC Midtjylland.

25-årige Duelund er stadig en dygtig spiller, men han er ikke blevet den spiller, mange spåede for en håndfuld år siden. TV3 Sport-eksperten Per Frimann husker tydeligt, hvor god Duelund var i FCM - og endnu tidligere.

- Jeg synes, han er spændende og i det hele taget en spændende historie, siger Frimann og fortsætter:

- Jeg så ham allerede, da han var U10-spiller, og da blev han altså omtalt som et verdenstalent. Dengang spillede han for Skovbakken og kom så til AGF. Han blev så en del af en transferkrig mellem AGF og FC Midtjylland om de bedste og største talenter, og Duelund var en guldfugl dengang for FCM. 

- Jeg synes, det er et godt skridt at komme tilbage til AGF nu. 

AGF har i første omgang lejet Mikkel Duelund for resten af indeværende sæson. Offensivspilleren er fortsat ejet af Dynamo Kiev, men det er naturligvis ikke et sted, man har lyst til at opholde sig i øjeblikket. 

Du kan høre hele analysen af AGF's transfervindue fra Per Frimann og de øvrige eksperter i videoen i toppen af artiklen.