Video : Tipsbladet
Superliga

Fuldstændig voldsomt: 'Jeg kan sgu ikke hjælpe'

Spillere og trænere i Brøndby oplever en massiv interesse for at skaffe billetter til kampen mod AGF.

Brøndby har spillet guldmedaljerne helt frem til målstregen, og mesterskabet vil være en realitet, hvis topholdet i Superligaen slår AGF på søndag. 

Det har skabt en vanvittig interesse for kampen, og jagten på billetter til opgøret er nået til et skørt niveau. 

Spillerne, trænerne og de ansatte i klubben bliver da også punket fra alle vegne for at skaffe de mange interesserede mennesker adgang til den spændende dyst.

Sådan lød det, da Tipsbladet torsdag spurgte Jesper Sørensen, Nicolai Vallys og Daniel Wass ind til emnet.  

- Det er fuldstændig voldsomt, hvor mange rigtig gode venner, man pludselig har. Der er mange, der har en far, som har 50 års fødselsdag, og som er fra Jylland eller et eller andet, siger Nicolai Vallys og tilføjer: 

- Ej, det er sgu meget sødt, og jeg forstår sgu godt, at man selvfølgelig vil gøre alt for at komme ind og se den kamp. Det giver god mening, men jeg kan ikke hjælpe. Det kan I godt lægge ud: Jeg kan sgu ikke hjælpe med billetter, siger han med et grin. 

Årets spiller i Superligaen kan godt mærke, at denne uge er anderledes. 

- Selvfølgelig kan man mærke det. Jeg synes også, at jeg ser mange Brøndby-trøjer på gaden, og det er selvfølgelig specielt og er et ekstra lag til hele den fodboldkamp, vi skal spille på søndag, så jo, det er en speciel uge, forklarer Vallys. 

Daniel Wass er helt stoppet med at tjekke sin indbakke. 

- Jeg gider faktisk ikke snakke mere om billetter, det har fyldt alt for meget. Det er ikke kun mig, men alle der kommer igennem den rulle der. Det kan jeg også godt forstå. Der er en passion omkring at komme ind og se den kamp, både på og uden for stadion tror jeg, at der kommer mange mennesker, siger Daniel Wass.

Måske Jesper Sørensen også skulle lukke helt ned, for han har også haft run på: 

- Jeg tror, at jeg ville kunne fylde hele stadion. Ej, det er super dejligt, at så mange mennesker gerne vil komme og støtte os til kampen. Det er vi meget glade for, siger Jesper Sørensen med et smil.