Superliga

Fusion kræver fortsat bold i Silkeborg

Hvis situationen kræver det, er Silkeborg IF klar til fusion med flere mulige partnere i lokalområdet, men direktør Kent Madsen forlanger fortsat Superliga-kampe i hjembyen.

Fusionssnakken mellem Silkeborg IF og anden midtjysk klub går lystigt i fodboldverdenen, efter direktør Kent Madsens udmeldinger i dag.

Men for det første understreger Kent Madsen, at fusion er sidste udvej, hvis det ikke gennem lokal opbakning i Silkeborg-området lykkes at få balance i fodboldforretningen.

Og selv hvis det skulle ende med en fusion, stiller han et ufravigeligt krav.

- Uanset hvem, vi end måtte gå i fusion med, er det et ufravigeligt krav, at vi kommer med i projektet som en ligeværdig partner. Og det vil sige, at der også fortsat skal spilles Superliga-kampe i Silkeborg, siger Kent Madsen til tipsbladet.dk.

Hvem den anden klub er, som Silkeborg i givet fald skulle gå sammen med og eventuelt dele hjemmebane med, vil han ikke sætte navn på nu.

- Men jeg har aldrig sagt, at det lige skulle være Viborg, som det nu fremgår flere steder i pressen skulle være på tale. Viborg har jeg ikke fundet på. Silkeborg ligger helt centralt i et område med byer som Århus, Randers, Herning og Viborg omkring sig. Vi er gode venner med dem alle, så hvis vi nu skulle fusionere, ville der være flere mulige partnere, siger Kent Madsen.

- Men i øjeblikket er det ren spekulation, og jeg ønsker ikke at forholde mig til, om jeg foretrækker den ene frem for den anden by.