• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League /ritzau/

Galatasaray melder ny stjerne klar til FCK-møde

Foto: Getty Images

Wilfried Zaha er klar til Galatasarays møde med FC København onsdag, fastslår cheftræner Okan Buruk.

Af /ritzau/

Efter en måneds tid på sidelinjen er Wilfried Zaha igen klar for Galatasaray.

Det meddeler holdets cheftræner, Okan Buruk, på et pressemøde forud for hjemmekampen mod FC København i Champions Leagues gruppespil onsdag.

- Han er klar til at spille nu. Han mangler kamptræning, men det er to forskellige ting. Han kan spille. Vi har trænet intenst, og han har været med 100 procent, siger Buruk ifølge klubbens hjemmeside.

30-årige Zaha skiftede tidligere på sommeren til Galatasaray fra Crystal Palace, hvor han nåede at bidrage med 90 mål i hele 458 kampe for London-klubben. I Galatasaray er det indtil videre til to optrædener uden træffere.

Ivorianeren er én af flere profiler, der er blevet hentet til Istanbul denne sommer. Også Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele, Davinson Sánchez og Kerim Demirbay er nye, og Galatasaray er klar favorit mod FCK hos bookmakerne.

Okan Buruk udtrykker dog respekt for den danske mester.

- Vores modstander kommer for at få point. De vil forsvare sig og forsøge at udnytte deres omstillinger. FC København er et meget godt hold med en bred trup.

- De har en ligeså stor en chance i gruppen som alle andre. Vi respekterer dem. Vi skal være maksimalt koncentrerede for at vinde kampen, siger Buruk.

Den tidligere FCK-spiller Victor Nelsson er fast mand i Galatasarays centrale forsvar, og han har naturligvis delt ud af sin viden om sin tidligere klub.

- Nelssons feedback er meget vigtig. Han er en af dem, der kender modstanderen og spillerne bedst.

- Vores analysestab har set deres kampe live, og vi har analyseret video. Vi har lært mange ting, og det, vi har hørt fra Nelsson, er også vigtigt, siger Galatasaray-træneren.

Galatasaray og FCK dyster onsdag klokken 18.45. Senere er Manchester United gæst hos Bayern München i gruppe A's anden kamp.

/ritzau/