• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Gehrt får to-årig kontrakt i ADO Den Haag

Gehrt får to-årig kontrakt i ADO Den Haag
Illustration

Hvis Mathias Gehrt i dag består lægetjekket i ADO Den Haag får han en kontrakt på to år med option yderligere to sæsoner.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Brøndby-spilleren Mathias Gehrt bliver øjensynligt ofret som konsekvens af tilgangene af Thomas Kahlenberg og Christian Nørgaard i går. Ekstra Bladet skrev i morges, at Gehrt er tæt på et skifte til ADO Den Haag i Holland.

Nu skriver omroepwest.nl, at Gehrt får en to-årig kontrakt med option på yderligere to sæsoner, hvis han består sit lægetjek senere i dag.

Får ADO Den Haard de sidste detaljer på plads i løbet af i dag eller i morgen, kan Mathias Gehrt debutere allerede i weekenden, når ADO Den Haag møder Roda i den hollandske Æresdivision.

Mathias Gerht kontrakt med Brøndby udløber til nytår. Hverken Brøndby eller ADO Den Haag har endnu bekræftet handlen på deres hjemmesider.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.