• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

Gentager FCK "bande-finte" mod FCM? Spørg Jacob Neestrup

Gentager FCK
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Da FC København og FC Midtjylland senest tørnede sammen i Telia Parken, stod banderne på langsiden pludselig tættere på sidelinjen. Vil det gentage sig i torsdagens guldkamp?

Af Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

Den 25. november sidste år besejrede FC København FC Midtjylland med 2-1 i Telia Parken, og opgøret vil blandt andet blive husket for, at Jan Gregus først scorede i egen ende for kort efter at gøre skaden god igen med et sejsmål i den rigtige ende. Der var imidlertid også en anden detalje i kampen, der fik en del spalteplads.

Banderne i Telia Parken stod pludseligt noget tættere på sidelinjen, end man sædvanligvis ser, og FCK forklarede det med, at en ny belægning rundt om banen gav problemer med udsynet for nogle af tilskuerne. Fra FCM-lejren var der ikke den store tvivl om, at banderne var flyttet med henblik på at dæmme op for de lange indkast fra Kian Hansen. 

Torsdag mødes de to klubber igen i nationalarenaen, og det store spørgsmål er naturligvis, om banderne atter står tættere på sidelinjen.

- Det fylder ikke noget. Prøv at hør, vi tager det, som det kommer, og flytter de banderne, er det ikke noget, vi bliver frustrerede over. Så løser vi tingene på en anden måde, siger FCM-træner Kenneth Andersen til tipsbladet.dk.

Og har FC København så tænkt sig at rykke banderne?

- Det må du spørge Jacob Neestrup (assisterende træner i FCK, red.) om. Det er ham, der tager sig af dødboldene, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

Du plejer da at have fingeren på pulsen, så sådan noget er du vel inde over?

- Det er ikke noget, der fylder ret meget hos mig, fastslår FCK-manageren.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Jacob Neestrup, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser, og dermed må vi vente til torsdag aften med at få syn for, om banderne står på samme måde som i november.

FC Midtjylland har i hvert fald ikke glemt den lille detalje fra FCK-kampen i fjor - tidligere onsdag lagde ulvene nedstående video ud på Facebook.

Superliga

Mere Superliga

Fokus