Video : Tipsbladet
Superliga

Gigantisk computerspil fremhæver Brøndby-stjerne

Det store computerspil Football Manager har netop præsenteret en stor opdatering af sin database, og her fremhæves Brøndby-stjernen Mathias Kvistgaarden.

Mathias Kvistgaarden stemplede godt og grundigt ind i Superliga-foråret, da den unge Brøndby-spids kom på måltavlen i de gul- og blåklædtes 3-0-sejr mod Odense i søndags. 

Den lynhurtige målmager fortsætter dermed de fine takter fra efterårssæsonen og er nu oppe på seks mål og syv oplæg i Superligaen. 

Og danskerens storform er ikke gået ubemærket hen. 

Skotske Celtic har tidligere været sat i kraftig forbindelse med danskeren, men også det store computerspil Football Manager har spærret øjnene op for Brøndby-stjernen. 

Football Manager har nemlig lige præsenteret en stor opdatering af databasen, og her fremhæver de Kvistgaarden som en af dem, der har fået den største opgradering. 

- Mens Roony Bardghji har fået alle overskrifter i denne sæson, er det en anden kantspiller fra den danske Superliga, der har haft et stort spring i FM24 Main Data Update. Mathias Kvistgaarden brændte banen af i slutningen af ​​sidste sæson, og han har fortsat den form ind i denne sæson. Han ser ud til at være en spiller, der lever op til sit store potentiale, og vi forventer, at I vil blive store fans af ham, skriver Football Manager på sin hjemmeside. 

Og Kvistgaarden er i fint selskab på listen over de spillere, der, ifølge Football Manager, har forbedret sig mest.

Her er også navne som Oscar Bobb fra Manchester City, Victor Boniface fra Bayern Leverkusen og Jobe Bellingham (Jude Bellinghams lillebror) fra Sunderland. 

Af nævneværdige opgraderinger på Kvistgaardens færdigheder er hans aggressivitet steget fra 13 til 16, arbejdsrate steget fra 14 til 17 og hans holdarbejde steget fra 12 til 15. 

Alle færdigheder er bedømt på en skala fra 0-20.