• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Gigovic på vej væk? De vil snuppe ham fra FCM

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er massiv interesse for Armin Gigovic, som FC Midtjylland fortsat kun har papir på en måned endnu.

Af Ole Hoffskov

Det er stadig uklart, om Armin Gigovic også spiller i FC Midtjylland i næste sæson.

Svenskeren, der kom til FC Midtjylland fra OB i januar, har kontraktudløb på Heden om en måned, og derefter skal han tilbage til russiske FK Rostov, hvis han ikke vælger at finde noget andet.

Det må man gå ud fra, at han gør, da Gigovic næppe ønsker at tilbringe tid i Rusland, men det behøver ikke være FC Midtjylland, der fremover får glæde af den 21-årige midtbanespiller.

Ifølge Expressen er FC Midtjylland inde i billedet, men det er der også andre klubber, der er, og senest har den polske storklub Legia Warszawa meldt sig ind i kampen, skriver avisen. Der er også interesse fra Bundesligaen og belgiske Club Brugge, som det tidligere har været fremme.

Armin Gigovic, der kan spille sin kamp nummer 16 for FC Midtjyllamd mandag, fastslog for et par uger siden over for Discovery+, at han er åben for at blive i den jyske Superliga-klub.

- Ja, hvorfor ikke? Jeg synes, at det er ret godt her. Jeg ved ikke, hvad der skal ske endnu, så når jeg får et bedre billede, har jeg også et bedre svar. Men for nu så er det rigtig godt her. lød det fra Gigovic.

Armin Gigovics kontrakt med FK Rostov gælder frem til 2025.