Gislason afviser Superliga-klubber: Vil kun spille for FCK i Danmark
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Gislason afviser Superliga-klubber: Vil kun spille for FCK i Danmark

Rurik Gislason har sagt nej til tilbud fra danske klubber. Han vil kun spille for én klub i Danmark.

Den tidligere Superliga-spiller Rurik Gislason har haft en skuffende sæson i den tyske klub Nürnberg. Islændingen har kun fået spilletid i en håndfuld korte indhop i 2. Bundesliga, og han er derfor et stykke fra fast spilletid.

Efter halvanden sæson i den tyske klub er det endnu ikke blevet til et gennembrud, men Gislason klør på.

- Det har været bedre, men sådan er fodbold. Det går op og ned. Nogle gange spiller man meget, og nogle gange spiller man ikke. Det handler om ikke at give op. Det kan være svært, men jeg giver ikke op, siger Rurik Gislason til tipsbladet.dk.

I dette transfervindue har flere danske klubber henvendt sig til den islandske spiller om muligheden for en aftale i dette transfervindue. Det har Rurik Gislason imidlertid afvist, for han vil kun spille for én klub i Danmark.

- Der er kun én klub for mig i Danmark. Det er FC København på nuværende tidspunkt. Der er danske klubber, der har spurgt, men jeg har sagt, at jeg kun vil spille for FCK i Danmark. Jeg havde det så godt i FCK, og jeg har meget respekt for klubben. Jeg havde det også fint i Viborg og OB, men jeg modtog meget respekt fra fansene i FCK. Det handler også om niveauet, for FCK spiller i toppen, men det er mest fordi jeg havde det så godt i klubben. Det ville være synd at spille for en anden klub i Danmark, siger Rurik Gislason.

Han har heller ikke travlt med at komme væk fra Nürnberg, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2018.

- Jeg er ikke desperat. Jeg synes, det har været ufortjent, at jeg ikke har spillet mere. Jeg viser til træning, at jeg har niveauet til Nürnberg, så jeg venter på min chance. Jeg var skadet med akkillessenen i hele sidste sæson, men den er helt god igen. Vi fik ny træner i sommer, som har taget nogle andre spillere med til klubben, og det har taget lang tid at imponere ham. Men jeg er på rette vej, og min drøm er stadig at slå igennem i Nürnberg. Det arbejder jeg hårdt på, siger Rurik Gislason.