• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Giver stort transferhint om Armin Gigovic

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Armin Gigovic kan meget vel fortsætte karrieren i Superligaen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Armin Gigovic har været en stor åbenbaring i løbet af sit halve år i Superligaen.

I efteråret styrede han med hård hånd OB's midtbane, men kontrakten med fynboerne udløb ved årsskiftet. Björn Wesström har tidligere udtalt, at man vil holde samtaler med Gigovic i midten af januar, når han vender retur fra landsholdet.

Derfor er det fortsat et ubesvaret spørgsmål, om Armin Gigovic fortsætter karrieren i Superligaen. Dog har hans agent, Haris Skenderovic, efterfølgende givet et stort fingerpeg om svenskerens fodboldfremtid.

- Han vil højst sandsynligt fortsætte i OB, siger agenten kortfattet til russiske RB Sport.

Armin Gigovic er på kontrakt i FK Rostov frem til 2025, men han har de seneste sæsoner brugt Fifa's regler, der tillader udenlandske spillere at forlade russiske klubber, til at spille fodbold andetsteds.

Det bragte ham forbi OB i efteråret, hvor han lynhurtigt udviklede sig til en stor profil. Ti gange har midtbanespilleren repræsenteret OB, hvor det også er blevet til en enkelt scoring i Superligaen.

Med Armin Gigovic på holdkortet fik OB rejst sig efter en katastrofal sæsonstart. Derfor overvintrer man lige nu i top seks. Den placering skal man forsøge at holde fast i, når sæson genoptages til februar.