Video : Tipsbladet
Superliga

Givet håndslag: Han må forlade FC Midtjylland

Efter fem år i Danmark er det tid til at sige farvel og tak.

En tro væbner spiller med al sandsynlighed sin sidste kamp på dansk grund for FC Midtjylland søndag. Paulinho og ulvene har givet hinanden håndslag på, at brasilianeren bliver solgt denne sommer.

Det kan Tipsbladet afsløre.

Ifølge Tipsbladets oplysninger fik Superliga-klubben i vinter bud ind på ni millioner kroner på Paulinho fra både franske Nantes og Salt Lake fra MLS, ligesom en tysk klub var inde i billedet, men det hele blev dengang afvist grundet backens store betydning for holdet.

Sådan vil man ikke se på det denne sommer, da FC Midtjylland føler, at Paulinho på bedste vis har aftjent sin værnepligt og fortjener at afsøge en ny udfordring efter fem år i Danmark, hvor han har udviklet sig til at være ikke blot en profil i sin klub, men også i hele ligaen.

Foto: Alamy


Brasilianeren har aldrig spillet i andre europæiske klubber siden ankomsten fra hjemlandet.

Men det ser altså ud til at ske inden for de næste par måneder, og ifølge Tipsbladets kilder er tyske klubber igen ved at forberede bud på venstrebacken.

Paulinho anses for at være én af de mest vellidte spillere i FCM-truppen, da han ud over at holde niveau og være professionel både er god til at tage sig af de unge og har påtaget sig en stor rolle i at få klubbens mange udenlandske spillere til at føle sig velkomne på og uden for banen.

Han har tilmed lært at tale dansk. Men efter potentielt 171 kampe for ulvene er det brasilianske klubikon på vej væk, selv om han har kontrakt i to år endnu.

Tipsbladet har søgt at få en kommentar fra FC Midtjyllands fodbolddirektør, Peter Sand, men det er ikke lykkedes.