• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Grabara driller FCK: FC Bayern Copenhagen?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København kunne fredag offentliggøre sin nye tredjetrøje, som Kamil Grabara tydeligvis ligner noget, som Bayern München løber rundt i.

Af Jacob Quvang

Er der én ting, som altid kan få fodboldfans til tasterne, så er det, når ens favoritklub præsenterer nye trøjer. Er det flotte? Er de grimme? Ligner de for meget forgængeren? Skiller de sig for meget ud? 

FC København kunne fredag offentliggøre klubbens nye tredjetrøje, som har et ganske specielt design med mønstre i forskellige nuancer af rød og blå. Se trøjen her: 

I skrivende stund flyder det over med kommentarer og retweets på det sociale medie X, og her viser et kig i kommentarsporet, at også fodboldspillere ryger til tasterne, når sådan en nyhed præsenteres. 

For FC Københavns keeper Kamil Grabara har drillet FC København i opslaget, hvor han sammenligner trøjen med Bayern Münchens klassiske hjemmebanetrøje i rød og blå. 

- FC Bayern Copenhagen? Skriver Grabara til opslaget, efterfulgt af en emoji som græder af grin.

Som sædvanlig har polakkens opslag fået en masse mennesker til at reagere, men det er der nok ikke det helt nye i. Grabara har det med at være synlig på de sociale medier, hvor han ikke er bange for at dele ud af sine tanker. 

Heller ikke om FC Københavns nye tredjetrøje, som han nok når at se sine holdkammerater iføre sig nogle gange, inden han skifter til WfL Wolfsburg senest til sommer.