Grabara stikker til FC Midtjylland efter sviner
Foto: Getty Images
Superliga

Grabara stikker til FC Midtjylland efter sviner

Kamil Grabara har valgt at stikke til FC Midtjylland, efter at en af klubbens fans langede ud efter FC København-stjernen på X.

Kamil Grabara er kendt for at være aktiv på de sociale medier, hvilket tidligere har bragt ham i modvind, og efter lørdagens 2-0-nederlag til FC Midtjylland var FC København-stjernen igen klar ved tasterne. 

I slutfasen af lørdagens topbrag mistede Kamil Grabara tålmodigheden med Gue-sung Cho, og målmanden valgte derfor at sparke bolden i ryggen på sydkoreaneren. En FC Midtjylland-fan delte efterfølgende klippet og argumenterede samtidig for, at Grabara er tæt på at være 'den største cunt' i Superligaen. 

Søndag kom Kamil Grabara så med et sarkastisk svar på fornærmelsen fra FC Midtjylland-tilhængeren. 

- Tak, det betyder meget for mig, men utvivlsomt ikke lige så meget, som sejren betød for jer i går. Jeg håber, at de giver jer et mesterskabstrofæ for det. Det har I forresten kigget langt efter i et par år nu, har I ikke? lød svaret fra Kamil Grabara på X. 

Det er blot få uger siden, at Kamil Grabara kom alvorligt på kant med Galatasarays fanbase, da FC København-stjernen kaldte den tyrkiske klub for et 'shit hole', hvilket udløste en masse dødstrusler.