• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Græsk U21-landsholdsspiller på vej til Superligaen

Foto: Getty Images

De sidste detaljer mangler stadigvæk at blive ordnet, men Emmanouilidis virker til at være tæt på skiftet.

Af Oliver Okstrøm

Den danske Superliga Vejle er efter sigende tæt på at få forstærkning. 'Jyllands Rubin' er blevet sat i forbindelse med den græske kantspiller Dimitrios Emmanouilidis, som er på kontrakt i storklubben Panathinaikos.

Det ser dog ikke ud til, at det kommer til at vare særlig meget længere. Det græske medie Novasports kan nu fortælle, at Emmanouilidis skulle have afvist tilbud fra både Holland, Belgien og Tyrkiet og takket ja til Vejle.

Vejle-emnet er 20 år gammel, og han var i sidste sæson udlejet til Fortuna Sittard i Holland, og da han kom tilbage til Athen var meldingen tilsyneladende, at han ikke er en del af Panathinaikos-manager Ivan Jovanovic' planer.

Prisen på grækeren lader til at være på godt tre millioner kroner, hvor grækerne har fået lavet en aftale om en videresalgsklausul på 25 procent.

I de kommende dage skal Dimitrios Emmanouilidis, hvor de sidste detaljer skal på plads, inden han kan sætte sin underskrift på en kontrakt og skiftet kan falde på plads.

Igennem sin karriere har den mulige Vejle-spiller været en spiller, som har hørt til blandt de største talenter i sin aldersgruppe, og det er blevet til 35 ungdomslandskampe for Grækenland, hvoraf syv af dem har været for U21-landsholdet.

I Vejle er der desuden også sammeligninger med Thomas Gravesen for en af klubbens unge spillere. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020