Video : Tipsbladet
Superliga

Profil åben for længere Superliga-ophold

Nathan Trott er ikke afvisende over for at blive i Superligaen til næste sæson.

Brøndby Stadion (Tipsbladet): Han har sæsonen igennem reddet mange point for Vejle Boldklub, og søndag indtog Nathan Trott igen en helterolle for klubben fra Nørreskoven.

Keeperen, der er lejet i West Ham, leverede den ene strålende redning efter den anden og var en afgørende faktor for, at VB rejser hjem fra Brøndby Stadion med et enkelt point.

Han står dog over for en uvis fremtid.

Til sommer udløber lejeaftalen med Vejle Boldklub, altimens hans kontrakt med West Ham også udløber. Det er dog ikke noget, han har stort fokus på, fortæller Nathan Trott i mixed zone efter søndagens kamp.

- For mig er mit fokus på at præstere for Vejle og slutte så højt i tabellen som muligt. I forhold til min kontraktsituation med West Ham tænker jeg ikke så meget på det lige nu. Det er en distraktion, så jeg overlader det til min agent.

- Jeg skal bare fortsætte med at spille, og vi må se, hvilke muligheder der er til sommer. Jeg vil tale med West Ham og se, hvilke andre muligheder der er, og træffe den bedste beslutning for mig, siger Nathan Trott. 

Til gengæld er han åben for at blive i Superligaen fremover.

- Jeg nyder min tid her lige nu, og Superligaen er en god liga. Konkurrencen er virkelig god, så jeg ville ikke have noget imod at blive i Superligaen.

Der er imidlertid også en chance for, at Trott bliver i West Ham. Premier League-klubben har en option på at forlænge samarbejdet. 

Nathan Trott, 25 år, har tidligere været sat i forbindelse med FC København, som mister førstemålmand Kamil Grabara til sommer.