Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-sportschef løfter sløret: Det arbejder vi på

Der er særligt én position, som midtjyderne gerne skal have fundet en ny spiller til i de sidste dage af transfervinduet.

Transfervinduet er inde i sine sidste dage, og hos FC Midtjylland er der nærmest garanti for, at der sker noget spændende hver eneste gang. Senest har midtjyderne sagt farvel til Raphael Onyedika, som er blevet solgt til Club Brugge.

Det har givet dem en opgave, som de skal have løst. Det forklarer FCM-sportschef Svend Graversen i et interview med Midtjylland-podcasten 'Sort Snak'.

- Det arbejder vi hårdt på. Det skal vi have for at være competitive og være tro mod det, som vi løbende siger, forklarer Svend Graversen.

Der er da heller ingen tvivl om, hvilken slags central midtbanespiller, de nu har mest kig på.

- Det er en defensivt orienteret spiller. Det er en, der kan dække 6'eren og gerne har et impact - hvis det er muligt, fordi vi er langt henne i vinduet, så det er det muliges kunst i øjeblikket, siger han og fortsætter:

- Men det er en, der har et impact på spillet i forhold til at kunne dække bagkæden. Det er en, der har et impact på bolden til at kunne sætte spillet op. Og så vil vi også gerne være endnu dygtigere til standardsituationer, lyder det fra Graversen.

Han er dog også klar over, at det man ikke kan få det hele, men det er nogle af de ting, som de kigger på, når de skal have en ny spiller ind.

- Så må vi se om det kommer permanent ind eller om det kommer på en anden måde, fortæller sportschefen, som understreger, at det bliver en spiller, der kandiderer til startopstillingen.

Når det kommer til de øvrige positioner, så minder han om, at de er dobbeltbesat og godt tilfredse.

- Dermed ikke sagt, at hvis der sker et eller andet, hvor vi tænker, at det er her, at vi skal handle proaktivt både med ungt eller rutine, så gør vi det, forklarer Svend Graversen.

Mandag aften skal FCM møde Brøndby, hvor midtjydernes nye cheftræner Capellas har udtaget sin første trup. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.