• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Gravesen: Han bliver det næste 100 millioner-salg

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FC København kan godt begynde at forberede sig på et trecifret millionsalg, mener ekspert Thomas Gravesen.

Af Jacob Quvang

Superligaen slog salgsrekord i sommerens transfervindue, hvor særligt Kamaldeen Sulemana og Mohamed Daramy blev solgt for store millionbeløb, der hidtil har været uset i dansk fodbold. 

Men de høje priser er kommet for at blive, og der render allerede en spiller rundt i Superligaen, som kan blive solgt for mere end 100 millioner kroner ifølge Discoverys fodboldekspert Thomas Gravesen.

Han er angriber og spiller i FC København

- Jonas Wind fra FC København bliver den næste 100 millioner kroners mand. Han er begyndt at score på A-landsholdet igen, og han laver vigtige mål.

- Kommer han i gang i Europa og i FC København, så bliver det også 100 millioner kroner, fortæller den tidligere midtbanegeneral i Discoverys studie.

Han vurderer også, at det er afgørende, at Jonas Wind bliver ved med at score mål, for gør han det, har han hele pakken, der gør ham interessant for udenlandske store klubber.

- Hvis Jonas Wind får succes og bliver ved med at score for det danske A-landshold på den øverste hylde, så tror jeg på det. Der vil helt sikkert være konkurrence omkring Jonas Wind. En spiller, der kan linke op, og som kan spille op. Det er en moderne fodboldspiller, konkluderer Gravesen.

Jonas Wind stod for en flot assist i FC Københavns 2-0 sejr over Randers i søndags, og han har i denne sæson scoret fire mål i syv Superliga-kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020