Gravesen om FCK-profil: Få ham på landsholdet!
Foto: Getty Images
Superliga

Gravesen om FCK-profil: Få ham på landsholdet!

Thomas Gravesen mener, at FCK-midtbane kunne gøre sig godt på det danske landshold.

Thomas Gravesen var mildest talt ikke imponeret over det danske landshold, efter de hev en sølle 2-1-sejr hjem på udebane mod San Marino. 

I et stort interview med Tipsbladet eftersøgte den danske landsholdslegende noget nyt blod i den røde- og hvide trøje - det kunne blandt andet være FCK's Lukas Lerager. 

Det fortæller han til Discovery efter FCK's kamp mod Hvidovre i den seneste spillerunde af Superligaen. 

-  Han kan give noget til holdet med den dynamik, han har. Når han kommer i dybden og i feltet, og han går til den. Han kan godt spille fodbold. Jeg synes, at Lukas Lerager har noget at byde ind med, fortæller han.

Lerager er næppe helt 'nyt' blod i landsholdslejren- den danske midtbanespiller har allerede noteret sig 10 kampe i landsholdstrøjen, men han har ikke været udtaget siden 2019 - det var dengang, at Åge Hareide var i spidsen for det danske landshold. 

Discovery-kollega og fodboldekspert Mikkel Bischoff kan godt nikke genkendende til, at Danmark kunne bruge nogle nye kræfter på midtbanen. 

- Det kunne godt være, at han (Lukas Lerager, red.) kunne byde sig til. Det kunne godt være. Jeg tænker også, at Philip Billing kunne pynte på landsholdet, og det er måske lidt den samme type. Det kunne være Lerager, og det kunne også være Billing. I hvert fald noget nyt blod på midtbanen, fortæller Bischoff til Discovery.

De to næste landsholdskampe spilles mod Slovenien og Nordirland den 17. og 20. november. 

Se Thomas Gravesen tale imponeret over FCK i videoen øverst til denne artikel, hvor han afslutningsvis taler lidt om Lukas Lerager og landsholdet.