• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Greve: Jeg kan blive bedre

Foto: Allan Hogholm/GettyImages

Mathias Greve leverede en flot præstation mod FC Helsingør, hvor han især i første halvleg var en stor oplevelse.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

OB vandt her til aften 2-0 på udebane over FC Helsingør, hvor især Mathias Greve havde en stor andel i, at fynboerne kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret.

Selvom han blev rost efter kampen, så mener den unge midtbanespiller, at han stadig kan bygge på sit spil.

- Jeg synes, at jeg hang lidt i anden halvleg, men i første halvleg, var der god plads til, at jeg kunne gøre mine ting, som jeg er god til. Så en fin kamp, men der kan stadig godt lægges meget på, siger han til TV3 Sport efter kampen.

Mathias Greve var efter kampen tilfreds med odenseanernes første halvleg, som han mener var med til grundlægge sejren.

- Jamen, først og fremmest er det utrolig dejligt med en sejr. Jeg synes, at vores sejr bliver grundlagt på en god første halvleg, anden halvleg bliver lidt noget juks, vi kommer til at løbe lidt for meget efter bolden. Vi skulle have kontrolleret lidt bedre, men vi kommer foran 2-0, og det er vel begrænset, hvad de kreere af store chancer, men vi kan ikke være tilfredse med vores anden halvleg. Så en fin sejr, som bliver grundlagt på en god første halvleg.

OB-træner, Kent Nielsen, var ikke helt tilfreds med sine spilleres præstation i anden halvleg, og var en aktiv herre på sidelinjen i anden halvleg.

- I bund og grund, så råber jeg jo altid meget. Når vi taber, så er det fordi jeg er frustreret, og når vi vinder, så er det fordi jeg er engageret, og i bund og grund er jeg nok den samme altid. Jeg vil jo gerne have, at vi spiller den perfekte bold altid. Jeg synes, at der var nogle muligheder fremad banen med bolden. Det vi forfalder lidt til i anden halvleg, det var at spille nærmeste mand hele tiden. Jeg er tilfreds med 2-0, men jeg vil også gerne vinde 3-0.

Sejren var OBs første i denne sæson efter at man i sidste runde tabte 2-1 til FC Nordsjælland.