Video : Tipsbladet
Superliga

Gylfi-sag har intet fyldt for Lyngby

Gylfi Sigurdsson er hverken sigtet eller dømt for noget, så Lyngby har ikke gjort sig nogen overvejelser om at hente ham.

Superligaen er blevet en sand klassespiller rigere i form af Gylfi Sigurdssons ankomst i Lyngby. 

Det kan ikke være anderledes, når man står noteret for mere end 300 kampe i Premier League. Men islændingen har ikke spillet fodbold i to år på grund af en sag om seksuelle krænkelser af en mindreårig. Han blev dog tidligere på året frikendt for manglende beviser. 

Har man gået og troet, at de i Lyngby havde betænkeligheder ved at ansætte Gylfi Sigurdsson på baggrund af sagen, så kan man godt tro om. Det har intet fyldt i Lyngby, pointerer klubbens administrerende direktør, Andreas Byder, til DR.

- Det er en mand, der hverken er sigtet eller dømt. Så det har vi ikke gjort os nogen overvejelser om, svarer han kort, da han bliver spurgt ind til, hvad det har givet Lyngby af overvejelser i forhold til at tage Gylfi ind.

Til gengæld lyser han mere op, da han bliver spurgt ind til, om den tidligere Premier League-stjerne kan gøre en forskel for klubben. 

- Det er en verdensklasse fodboldspiller, der skal ind og løfte vores miljø. Det er han allerede i gang med på sin egen sjove islandske måde. Og så skal han score 60 mål i Superligaen for os.

- Men lad os holde fast i, at han er hverken sigtet eller dømt, slår han fast. 

Andreas Byder tror derudover, at den 33-årige midtbanespiller er tre-fire uger fra at kunne ramme et niveau, som berettiger ham til at gøre en forskel for Lyngby.

Gylfi Sigurdsson har fået en kontrakt, der løber for resten af sæsonen.