Video : Tipsbladet
Superliga

Håbede på Brøndby men er glad på FCM-vens vegne

Han er anfører i en helt anden Superliga-klub men fulgte med et sug i maven dramaet på sidste spilledag.

Det var en sidste spilledag til scrapbøgerne, da Brøndby IF og FC Midtjylland til sidste minut duellerede om guldet.

FC Midtjylland endte med guldet via 3-3 hjemme mod Silkeborg, mens der var tårer, vrede og målløse ansigter i Brøndby, der tabte 2-3 til AGF.

En af dem, der fulgte spændt med, var Randers' anfører Björn Kopplin.

Tyskeren har en fortid som spiller i Brøndby IF, hvor han var yderst værdsat hos fansene for sin åbne og imødekommende stil, men han var alligevel lidt splittet, da guldet skulle placeres på sidste spilledag.

- Jeg følger alle mine tidligere klubber. Preussen Münster er lige rykket op i 2. Bundesliga, Bochum blev i 1. Bundesliga, Union Berlin reddede sig og har fået Bo Svensson som træner. Og jeg følger også Hobro tæt.

- Så selvfølgelig ønskede jeg mig, at Brøndby blev mester. Men jeg er også glad på Thomas Thomasbergs vegne. Jeg har et rigtig godt forhold til ham efter vores gode år sammen her i Randers og Hobro. Han havde stor succes her, og har det nu igen med FC Midtjylland, og det fortjener han et kæmpe tillykke for, siger Björn Kopplin til Tipsbladet.

- Og jeg må bare sige, den der sidste runde med kampe. Der var jeg glad for, vi havde spillet dagen før, så jeg kunne se alle tre kampe. Der var så meget spænding, hold nu op. Det var ligesom hele sæsonen i Superligaen, det har været så spændende med mesterskabet, hvem der ville rykke ned, hvem der kom i playoffen. Der var spænding hele vejen, siger Björn Kopplin.

Björn Kopplin har for nylig forlænget sin kontrakt i Randers og er dermed klar til endnu en sæson i Superligaen.

- Jeg er meget tilfreds. Jeg kan fortsætte som spiller, og jeg vil gerne spille. Jeg elsker mit job. Det er simpelthen ikke noget bedre, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg kan fortsætte.

Der er Superliga-fodbold igen i tredje weekend i juli, 19.-21. juli, hvor AaB og Sønderjyske slutter sig til turneringen i stedet for nedrykkede OB og Hvidovre IF.