Video : Tipsbladet
Superliga

Håber at indbringe Brøndby IF milliontransfer

Mathias Kvistgaarden håber, at han i fremtiden kan indbringe Brøndby IF et stort millionbeløb, når han forhåbentlig bliver solgt til udlandet.

BRØNDBY (Tipsbladet): Der var en masse skriverier om Celtic og også en del om om Schalke 04 i januars transfervindue, hvor Brøndby-angriberen Mathias Kvistgaarden længe lignede det bedste bud på en stor Superliga-transfers i den første måned af 2024.

Sådan gik det som bekendt ikke.

Mathias Kvistgaarden er stadig Brøndby-spiller, og i seneste runde åbnede han målkontoen med en scoring på udebane mod OB. På et tidspunkt drømmer den 21-årige angriber om at score sine mål på en større adresse end den på Vestegnen, men han understreger flere gange over for Tipsbladet, at det ikke er noget, han tænker på nu og her.

Det gjorde han heller ikke i januar, selv om der blev skrevet spalte op og spalte ned om ham og ikke mindst storklubben Celtic.

- Det var en helt stille og rolig måned. Jeg er ikke en spiller, der ønsker at høre så meget om, hvad der foregår. Jeg vil bare gerne koncentrere mig om at spille fodbold, siger Mathias Kvistgaarden til Tipsbladet.

Så hvis jeg siger Celtic, hvad siger du så?

- Jo, de overskrifter har jeg da læst.

Så lidt følger du altså med?

- Jeg har læst de samme overskrifter som jer – I har sikkert lavet nogle af dem.

Hvordan var det at læse de her ting?

- Jeg læste ikke artiklerne. De dukkede bare op, hvis jeg scrollede igennem et socialt medie. Så kunne jeg ikke undgå at se, at der af og til var et billede af mig, og så stod der noget med Celtic.

Og du kunne godt modstå at klikke på linket?

- For et par år siden var jeg slem til det der. Dengang læste jeg rigtig meget, hvad der blev skrevet om mig. Jeg er blevet meget bedre til at lade det ligge. Det hjælper mig ikke at læse sådan noget.

Men svesken på disken – hørte du noget fra Celtic?

- Jeg har ikke talt med dem, fastslår angriberen.

Vil indbringe Brøndby milliontransfer
Mathias Kvistgaarden opererer ikke med en egentlig fremtidsplan, men i samarbejde med en anden af Brøndbys tidligere topangribere, Ebbe Sand, der er agent for Kvistgaarden, håber han, at der en dag lander et flot klubskifte.

- Drømmen er selvfølgelig at komme til udlandet på et tidspunkt. Det er enhver spillers drøm, men det er ikke noget, jeg gider tale om nu. Jeg sidder her i en Brøndby-trøje og har en sæson, der skal spilles. Så det prikker slet ikke til mig, siger han. 

Når det på et tidspunkt begynder at prikke, vil Mathias Kvistgaarden formentlig blive solgt, for det er også i Brøndbys interesse at score kassen på de unge spillere.

Det vil Kvistgaarden hellere end gerne bidrage til.

- Det vil være en ekstra bonus for mig, når man som jeg er kommet hele vejen fra ungdomsafdelingen. Det er den her klub, der har skabt mig som fodboldspiller, så der er ingen tvivl om, at jeg gerne vil betale tilbage med en god transfersum, lyder det fra den 21-årige angriber.

Mathias Kvistgaarden har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2027, og med så lang tid tilbage af aftalen kan Carsten V. Jensen med rette tillade sig at tage sig godt betalt, når telefonen formentlig begynder at ringe i sommerens transfervindue.

Loading Poll...