• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Hård afsked i OB: Jeg var lidt et “walking ghost”

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Janus Drachmann fortæller i "Offside" om en ærgerlig slutning på tiden i OB, hvor han følte sig som et spøgelse.

Af Victor Risager

For knap et år siden takkede Janus Drachmann af i OB efter tre år i klubben, heraf flere som anfører, for at skifte tilbage til AC Horsens. Men afskeden med den fynske klub var ikke ligefrem en lykkelig en.

Det fortalte den 34-årige midtbanespiller om i TV3 Sports program “Offside” mandag aften.

I sin sidste sæson i OB var Janus Drachmann var ikke i truppen til fynboernes sidste seks kampe, og han følte sig generelt usynlig.

- Jeg ville gerne spille noget fodbold igen. Jeg var lidt et “walking ghost”, som Kenneth Emil [Petersen] også var til sidst i sin tid. Så jeg følte, at det var det rigtige for begge parter - både mig og OB - at vejene skilles, så jeg kunne komme tilbage til Horsens, hvor det hele startede, mens jeg stadig kunne bidrage, lød det fra den nuværende Horsens-spiller i “Offside”.

Medværten Kenneth Emil Petersen, der selv i en længere periode var anfører for OB, fortæller ligeledes, at hans afsked med OB heller ikke var god. Blandt andet følte han, at der blev set “igennem en”.

Og det kan Janus Drachmann altså nikke genkendende til.

- Det var specielt. Jeg kommer ikke til at hænge mit beskidte vasketøj op her til fuld skue, men det er jo bare ikke en rar følelse, som “KEP” fortæller. Man føler, at man har været en stor del af noget og har bidraget socialt for at samle noget, også i svære tider, så at man møder ind til træning og ikke bliver snakket til eller set på, det er ikke rart. Og det er jo ligegyldigt, hvilken arbejdsplads man har, og hvor du er henne, sagde Janus Drachmann i tv-programmet.

Se hele klippet, hvor Janus Drachmann og Kenneth Emil Petersen fortæller om deres afsked med OB, i videoafspilleren øverst i artiklen.