• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Karl Dorph Søe

Hård dom over FCM: Useriøst at snakke mesterskab

Foto: Getty Images

Viaplay-ekspert Kenneth Emil Pedersen har ikke den store tiltro til, at FC Midtjylland kan kæmpe med om det danske mesterskab.

Af Karl Dorph Søe

FC Midtjylland har kastet store millionbeløb efter nye spillere såsom Dario Osorío, Cho Gue-Sung og Sverrir Ingi Ingason i sommerens transfervindue.

Det er dog ikke meget den nye ejer, Anders Holch Povlsen, har fået for pengene. 

Efter otte spillerunder ligger 'Ulvene' på en sølle syvendeplads og Thomas Thomasbergs mandskab har blegnet, når de har mødt ligaens øvrige tophold. 

Op til sæsonen var der ellers gulddrømme på Heden, men de må skydes til hjørne, mener Viaplay-ekspert og tidligere Superliga-spiller Kenneth Emil Pedersen.

- De ville ikke engang komme med på guldbarometeret. Det bliver jeg nødt til at sige. Det er useriøst at snakke om det danske mesterskab for FC Midtjylland. Det her bliver en sæson, hvor de skal genopbygge sig selv. De skal spille alle de her nye spillere ind, fortæller 'KEP' til Viaplay.

Den tidligere AaB-spiller og guldvinder mener dog, at FC Midtjylland vil blive bedre i løbet af sæsonen.

- Som sæsonen går, så bliver FC Midtjylland stærkere. Jeg synes, de har handlet godt ind. Der er mange spillere, der med tiden kommer til at være et kæmpe aktiv for FC Midtjylland. Men at snakke om guld i den her sæson, det er useriøst, fortæller han.

Viaplay-ekspert Peter Sørensen mener heller ikke, at FC Midtjylland må regnes blandt favoritterne til det danske mesterskab.

- Det er urealistisk. De har samlet deres trup alt for sent. Jeg synes, de har en god trup i dag. Der er rigtig mange rigtig gode spillere, men de er kommet alt for sent ind. Deres målsætninger er mere eller mindre kuldsejlet. De er ude af europæisk fodbold, og de er også ude af kampen om guldet. Det tror jeg simpelthen ikke på. De kan ikke vinde over de top-6 hold, de har mødt. Det er bekymrende i forhold til at nå op på det niveau, som de bør være på, fortæller Peter Sørensen til Viaplay.

FC Midtjylland møder OB i næste spillerunde hjemme på MCH Arena. Kampen spilles søndag klokken 18.00.

Du kan se hele dommen over FC Midtjylland i videoafspilleren øverst.