Video : Tipsbladet
Superliga

Kæmper for Superliga-tid: Jeg skiller mig mere ud

Muamer Brajanac måtte se til fra bænken, da Randers slog Hvidovre i forårspremieren, men nu er han klar til at bevise sit værd indenfor kridtstregerne. Tipsbladet har talt med Randers-angriberen.

Konkurrencen om de to forreste pladser i Randers FC er hård. 

I forårspremieren på udebane mod Hvidovre måtte Muamer Brajanac se til fra bænken, mens Mohamed Fuseini imponerede stort og løb med alle overskrifterne. Den ghanesiseke hurtigløber scorede et mål, lavede en assist og fandt sågar vej til rundens hold i Superligaen. 

Den dansk-bosniske angriber kan da heller ikke løbe fra, at Fuseini er en hård konkurrent i kampen om spilletid. 

- Han er en dygtig angriber, der har noget fart i fusserne. Han er vanvittig hurtig og eksplosiv, og han kan nogle ting én-mod-én med sin fart. Det var den perfekte debut for ham, lyder det fra Muamar Brajanac til Tipsbladet. 

Men Fuseini er langt fra den eneste konkurrent, Brajanac skal bekymre sig om. Marvin Egho, Stephen Odey og nyindkøbte Tammer Bany fra B.93 banker ligeledes på cheftræner Rasmus Berthelsens dør i køen til spilletid. 

Jeg føler selv, at jeg skiller mig lidt mere ud i forhold til de andre typer. 

Muamer Brajanac
Angriber, Randers FC

Mumar Brajanac mener dog, at han kan bidrage med noget, som ingen af de andre kan bidrage med. 

- Det er et kæmpe plus for træneren, at han har fem så dygtige angribere til rådighed. Jeg føler selv, at jeg skiller mig lidt mere ud i forhold til de andre typer, da jeg er en fysisk angriber, der både kan deltage i spillet, men også være en targetman. 

Artiklen fortsætter efter billedet ... 


Muamer Brajanac er ikke lige så hurtig som Mohamed Fuseini, men han mener selv, at han kan tilføre noget andet. Foto: IMAGO / Gonzales Photo 

Hvor ser du dig selv i det hierarki? 

- Det er op til træneren at vælge, hvem han vil spille med, men jeg kommer selvfølgelig til at byde ind med det, jeg er god til. Jeg skal gribe mine chancer og bevise mig selv i de minutter, jeg kommer til at få. 

Er du skuffet over, at du ikke blev bragt i spil mod Hvidovre?

- Nej, jeg var ikke skuffet over ikke at blive bragt i spil. Jeg har døjet med nogle knæproblemer, så jeg havde kun trænet delvist med op til kampen, lyder det fra Brajanac, der dog håber på at få debut på hjemmebane fredag aften mod Lyngby.

- Jeg vil ikke forvente noget, men jeg håber selvfølgelig, at jeg kan komme ind og få min debut mod Lyngby. Det er også hundrede procent federe at få debut på hjemmebane. 

26 kilometer fra Cepheus Park i Randers har Muamer Brajanar dog i den grad bevist sig selv med et hav af mål for Hobro. 

Helt præcist er det blevet til 26 mål for Hobro i 1.division, og den 23-årige målmager håber da også, at kunne få netmaskerne til at blafre i massevis på et endnu højere niveau i Superligaen. 

- Selvfølgelig er det et skridt op niveaumæssigt, men jeg håber da, at jeg kan viderebringe den målnæse, jeg har vist i 1.division til et højere niveau i Superligaen. Jeg har scoret en masser af mål for Hobro de sidste to år, og det har også givet nogle erfaringer. Jeg er blevet bevidst om, at jeg er en målscorer-type og jeg kan score mål.

Muamer Brajanac kan få sin debut fredag aften, når Randers på hjemmebane møder Lyngby klokken 19:00.