Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-profil fik hårde beskeder efter FCM-skuffelse

Mikkel Duelund blev helten denne uge for AGF, hvor han har skulle gå igennem en del.

AGF's Mikkel Duelund var sidste søndag indblandet i FCM's 3-2-scoring mod aarhusianerne, og det har siden ikke været en god uge for ham.

Det fortæller både han og AGF-cheftræner Uwe Rösler om til TV3 Sport efter denne søndags 1-1-kamp mod OB.

Her var det netop Duelund, som stod for Aarhus-klubbens scoring, som tilmed blev lavet dybt inde i overtiden og dermed reddede et point til dem.

- Jeg har ikke spillet fodbold i lang tid. I sidste uge taber vi til Midtjylland. Helt forfærdeligt og rædderligt. Jeg er involveret i det, så jeg har haft en lidt hård uge - og så er det rart at komme ind og gøre en forskel, fortæller Duelund om den seneste tid.

Derudover slår han fast, at det har været endnu hårdere, da han havde været ude med skade i de foregående tre-fire måneder.

Cheftræner Rösler kan desuden komme nærmere, hvad søndagens AGF-helt havde været ude for i den seneste uges tid.

- Jeg er meget glad på hans vegne. Særligt for ham, fordi han fik nogle tekstbeskeder henover ugen, og han havde det svært ved at håndtere det. Men supporterne havde ham ovre, og de klappede af ham før kampen, siger han og fortsætter:

- Det tror jeg var meget vigtigt, så han kunne komme på banen med den selvtillid og støtte bag ham. Hvis der var en, som jeg håbede ville score, så var det ham, lyder det fra Uwe Rösler.

Scoringen til 1-1 i opgøret mod OB kan ses i videoen øverst i artiklen. Målet og det ene point sikrer desuden AGF en plads i top-seks i denne sæson.