Video : Tipsbladet
Superliga

Hårdt ramt Falk: Vi har pisset det væk

Rasmus Falk ser nu frem mod to mulige kampe, der kan sikre dem europæisk fodbold i næste sæson.

FC København skulle have point for at have en mulighed for at være med om mesterskabet i sidste spillerunde, men det endte med et 2-3-nederlag tirsdag aften mod AGF. 

I et interview med Viaplay kort efter kampen var det en ramt Rasmus Falk, der skulle sætte ord på situationen.

- Det var ikke en god nok præstation, vi leverede. Det er der ikke nogen tvivl om. Vi kommer frem til alle de chancer, som vi gerne vil. Får ikke sparket dem ind, og så er de selvfølgelig utroligt effektive, men overordnet set er det utrolig skuffende, at vi ikke selv sætter os i en situation, hvor vi i hvert fald kan - hvis der skulle ske et eller andet mirakel - afgøre det, siger han og fortsætter:

- Nu har vi forhåbentlig to rigtig, rigtig vigtige kampe, lyder det fra Falk om den kommende kamp mod FC Nordsjælland, som skal give en kamp om en Conference League-plads mod syvendepladsen.

Desuden er der ikke tvivl om, hvordan han har det.

- Det er hårdt. Det er skuffende. Det er trist, men vi må bare kigge indad og sige, at det ikke har været godt nok. Vi har fået fantastisk støtte. Vi har fået alt det, vi skulle have i forhold til at kunne sætte det bedst mulige sammen, og det er så skuffende ikke at kunne leve op til det, fortæller Falk.

Dog slår han fast, at han ikke lige nu vil stå og evaluere, hvad der er galt. Han bemærker i stedet, at han ikke frygter den kommende kamp mod FCN.

- Men det er klart, at det selvfølgelig er bekymrende, det vi har sat sammen på det sidste af pointene. Skuffende. Det er ikke det, der fylder lige nu. Det er, at vi har pisset det væk for at sige det lige ud, fastslår midtbanespilleren.

Det var særligt et hattrick af Mads Emil Madsen, som satte en kæp i hjulet på FCK i tirsdagens kamp.