• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

20-årige Hallur Hansson kom til AaB i sommer på en halvårig kontrakt, der udløber til nytår. Han bliver i Nordjylland og får en længere kontrakt.

Af Simon Møbjerg Sørensen

AaB skrev i sommer en halvårig aftale med den 20-årige centrale midtbanespiller fra Færøerne, Hallur Hansson. Han har kun fået tre Superliga-kampe i efteråret og været med i klubbens pokalkampe, men han har alligevel overbevist nordjyderne om, at han skal blive i AaB. Derfor er han også med, når AaB starter træningen den 7. januar forud for forårssæsonen.

Hallur Hansson får nemlig en ny kontrakt med AaB.

- Vi er tilfreds med det, han har vist, og vi mener, der er meget mere i ham. Vi regner med at lave en ny aftale med ham, og det bliver ikke en ny kontrakt på et halvt år. Det bliver en rigtig kontrakt, der gælder længere tid, siger direktør Lynge Jakobsen til tipsbladet.dk.

Færingen kom til AaB fra HB Torshavn i sommer og har tidligere spillet ungdomsfodbold i skotske Aberdeen. AaB skrev kontrakt med ham i sommer for at styrke bredden i et tætpakket efterår, men nu ser det altså ud til, at Hansson kan tage et nyt skridt mod mere spilletid i den rød- og hvis-stribede trøje.

Superliga

Mere Superliga

Fokus