Superliga Kenneth Jensen

- Han bliver ikke genkendt i Herning midtby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjyllands største køb nogensinde har været så skuffende, at Kenneth Emil Petersen tror, han kan gå i ro og mag i Herning.

Af Kenneth Jensen

Han kostede kassen, men indtil videre er det stort set intet, FC Midtjylland har fået ud af de mange millioner, man brugte på brasilianske Marrony.

Angriberen har været inde og ude af holdet i Herning, og på det seneste har han været helt ude af kamptruppen i FC Midtjylland, hvor han endnu har til gode at komme på tavlen.

Syv kampe og nul mål er det, FC Midtjylland har fået ud af angriberen.

I Offside-studiet vendte Kenneth Emil Petersen, Ken Ilsø og Mads Laudrup FC Midtjyllands sæson og de forudsætninger, Bo Henriksen har haft at arbejde under, og her kom Petersen ind på det skuffende sommerindkøb Marrony, der sandt for dyden ikke har gjort Henriksens arbejde som cheftræner nemmere.

- Apropos ikke at blive genkendt ned af Strøget; Marrony bliver ikke genkendt i Herning midtby, tror jeg. For det er ikke meget, vi har set til ham, og når vi endelig har set ham, har det ikke været af særlig god kvalitet, fortæller Kenneth Emil Petersen.

FC Midtjylland havde drømme om at blive dansk mester, men må i stedet se FCK løbe med titlen. FCM har dog en mulighed for at løfte et sølvtøj, når man møder OB i pokalfinalen den 26. maj på Brøndby Stadion.

Se hele vurderingen fra Offside-studiet i videoen øverst til denne artikel.