• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

- Han er den bedste, jeg har mødt i Superligaen

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere AGF-træner David Nielsen er Mohammed Kudus den bedste spiller, han har stået overfor i Superligaen.

Af Lars Gram-Hanssen

Han scorede mandag to mål i en VM-kamp, og Mohammed Kudus' karriere ser i det hele taget ud til at gå en meget lys fremtid i møde. 

Og efter Ghanas 3-2-sejr over Sydkorea var David Nielsen da også klar med særdeles rosende ord i TV 2-studiet, da snakken faldt på Kudus. 

- Han er den bedste spiller, jeg har mødt i Superligaen. Han kan noget helt fantastisk. Det er ofte sådan med spillere, der er gode én mod én – dygtige til at drible, dynamiske og hurtige, at de har lidt problemer med afslutningerne. Men det har Kudus ikke, lød det således fra David Nielsen i TV 2-studiet.  

Den 22-årige Mohammed Kudus bragte først Ghana på 2-0 i første halvleg af mandagens VM-kamp mod Sydkorea, og i anden halvleg blev den tidligere FC Nordsjælland-profil så matchvinder, da han scorede til 3-2. 

Kudus har i denne sæson har scoret 10 mål i 21 kampe for Ajax, og den formstærke ghaneser er i de seneste måneder blevet rygtet til en række storklubber, herunder Liverpool. 

Læs også: - Prisen på Mohammed Kudus stikker af nu