Video : Tipsbladet
Superliga

- Han er en af Danmarks største fodboldkapaciteter

Bestyrelsesformand Henrik Møgelmose roser den nye FCK-sportsdirektør Sune Smith-Nielsen til skyerne. Han mener, at Smith-Nielsen er en af de største fodboldkapaciteter i Danmark.

FC København har fredag kunnet præsentere en stor nyhed.

Sune Smith-Nielsen bliver  nemlig afløseren for Peter Christiansen i sporsdirektør-rollen. 

Bestyrelsesformand Henrik Møgelmose siger til FCK's hjemmeside, at Smith-Nielsen er oppe på den helt store klinge i Danmark.

- Vi anser Sune Smith-Nielsen for at være en af Danmarks største fodboldfaglige kapaciteter. Han er en stærk leder, som med et sikkert strategisk fokus formår at skabe performancemiljøer på højt internationalt niveau.

- Vi kender hans ærgerrighed og dedikation, og for os er han den helt rigtige til jobbet som sportsdirektør. Derfor er vi rigtigt glade for, at Sune har takket ja til at blive vores nye sportsdirektør.

Møgelmose mener, at den nye sportsdirektør har vist værd i FCK med et hårdt arbejde i talentafdelingen.

- Sune Smith-Nielsens resultater taler for sig selv. Det har været imponerende at være vidne til den udvikling af talentafdelingen, som han har stået i spidsen for. Hans tilgang til fodbold, hans spilforståelse og hans arbejde med FCK-modellen er helt unik, siger Henrik Møgelmose og fortsætter:

- I bestyrelsen har vi gennemført en grundig søgeproces med flere mulige kandidater, og vi er meget stolte over, at vi finder vores nye sportsdirektør i egne rækker. Sune Smith-Nielsen er en kulturbærer i klubben, og han ved alt om, hvilke ambitioner og forventninger han skal leve op til. For os er der ingen tvivl om, at Sune Smith-Nielsen kan løfte os til det næste niveau som sportsdirektør for F.C. København.

Smith-Nielsen indtræder i jobbet 1. juli.