Video : Tipsbladet
Superliga

Han er mindst 10 gange så meget værd

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Viborg FF og Lyngby Boldklub.

Viborg FF - Lyngby Boldklub 2-1 (1-1)
Andri Gudjohnsen, 0-1
Anosike Ementa, 1-1
Magnus Westergaard, 2-1

Kampens bedste
Viborg FF

Det er nemt at pege på Anosike Ementa, der kom på tavlen og vandt vigtige hovedstødsdueller både offensivt og defensivt, og den høje angriber gjorde det altså også godt mod Lyngby Boldklub.

Med to spændende kanter i Isak Jensen, der også gjorde det godt, og Serginho råder Viborg over en offensiv, der til tider kan sætte fornemt angrebsspil sammen. Det mangler måske bare lidt stabilitet over præstationerne. 

Lyngby Boldklub
Hvordan fejrer man et permanent skifte til Lyngby? Jamen, hvis man hedder Andri Gudjohnsen, gør man det selvfølgelig med en fornem kasse mod Viborg FF.

Det var den 22-årige bombers 11. sæsonmål i Superligaen, og han er nu delt topscorer med Cho Gue-sung fra FC Midtjylland. Og det er ikke kun mål, han sørger for. Han fungerer som en fornem opspilsstation og er god til at opsnuse chancerne - to kvaliteter, han også viste mod Viborg.

Som Tipsbladet kunne fortælle, har Lyngby købt ham for mellem halvanden og to millioner takket være en købsoption. Med hans flotte sæson in mente er Andri Gudjohnsens værdi imidlertid minimum 10 gange det beløb. 

Kampens værste
Han er en god fodboldspiller, Tochi Chukwuani, men det var ikke hans dag. Det stod næsten allerede klart efter 15 minutter, da han forsøgte sig med et langskud, der sejlede ud til et indkast. Det tæller ikke så meget her, men kort efter leverede han også et sløset boldtab, som endte med en Viborg-scoring. Ikke hans bedste dag.

Kampens detalje
Normalt er det Serginho fra Viborg FF, der står for de lækre driblinger. Men i dag ville målmand Nico Mantl lege med.  Efter en lille halv time fik den tyske keeper bolden i fødderne og i stedet for at sparke langt, snød og afdriblede han en Lyngby-spiller med en fornem skudfinte.