Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Han er på Brøndby Stadion søndag

Den tidligere Brøndby-stjerne Mikael Uhre er søndag på plads på sin tidligere hjemmebane for at bakke op om sin forhenværende arbejdsgiver.

Tipsbladet på Brøndby Stadion

Der er fornemt besøg på Brøndby Stadion søndag eftermiddag, hvor det gulklædte hjemmehold møder AGF i den anden pokalkvartfinale, som samtidig er årets sidste kamp på Vestegnen.

På lægterne sidder blandt andre den tidligere Brøndby-stjerne og Superliga-topscorer Mikael Uhre, der er hjemme i Danmark på et visit fra USA, hvor han til dagligt bor og spiller for Philadelphia Union. 

Sæsonen i USA er færdigspillet, og derfor har Mikael Uhre tid til at aflægge sin tidligere klub et besøg.

- Jeg har juleferie, så det er dejligt at komme ud og se lidt fodbold. Jeg var også ude at se dem i Aarhus i torsdags, så det er dejligt at se fodbold og støtte de gamle drenge, siger Mikael Uhre, da Tipsbladet fanger ham for en kort bemærkning på Brøndby Stadion.

Den 29-årige angriber håber naturligvis, at Brøndby IF avancerer til semifinalerne i pokalturneringen, men de blå-gule har ryggen mod muren efter et 0-2-nederlag på Ceres Park i den første kamp. 

- Jeg forventer, at de går videre. Så er jeg lidt ligeglad med, hvordan det går, bare de går videre, lyder det fra Mikael Uhre, der altså stadig følger sin gamle klub meget tæt.

Mikael Uhre har haft en travl sæson i USA, hvor han har spillet hele 49 kampe for Philadelphia Union. Danskeren noterede sig for 11 scoringer i løbet af sæsonen, der bød på fast spilletid.

Angriberen tørnede ud for Brøndby IF i tre-et-halvt år og scorede 48 kasser i 123 optrædener.