Foto: Alamy
Superliga

Han er på vej væk fra AGF - tæt på udenlandsk klub

AGF-spilleren Mathias Sauer er på vej til Norge, hvor transfervinduet lukker natten mellem onsdag og torsdag.

AGF's dygtige offensivspiller Mathias Sauer fylder 20 år i dag, men der bliver hverken tid til boller og lagkage, og hvad man ellers forbinder med en rund fødselsdag.

Mathias Sauer er nemlig på vej til Norge.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er AGF-spilleren tæt på at blive udlejet til FK Haugesund, der spiller i Norges bedste række og har fulgt Mathias Sauer i mere end et år.

Mathias Sauer har i flere preseasons vist sig godt frem i AGF med en masse scoringer, men århusianerne har alligevel kun givet ham fem korte indhop i Superligaen i denne sæson.

I FK Haugesund ser man imidlertid et stort potentiale i den 20-årige danske U-landsholdsspiller, og det er ikke mindst nordmændenes assisterende træner Sancheev Manoharan, der har lagt et godt ord ind for Mathias Sauer hos Haugesund-ledelsen. Manoharan har en fortid som ungdomstræner i AGF og kender Sauer særdeles godt.

Hvis de allersidste detaljer falder på plads, skifter Mathias Sauer fra AGF til FK Haugesund på en lejeaftale frem til udgangen af 2024, og han kan allerede debutere på søndag mod Lillestrøm.

Transfervinduet i Norge lukker ved midnat mellem onsdag og torsdag.